- 10 dkg liszt
- 10 dkg étcsoki
- 10 dkg cukor
- 2 dkg kakaópor
- 0,5 kk sütőpor
- 2 kk nescaffe
- 2 tojás
- szűk 1 dl olaj
- 1 marék dió
- vaj a forma kikenéséhez
A csokit felkockázod, hozzáadod a lisztet, cukrot, kakaóport, és a sütőport. Egy kisebb tálban feloldod a nescaffet 1 ek langyos vízben, hozzáadod a tojásokat és az olajat, habverővel az egészet símára kevered, és hozzáadod a lisztes masszához. Az egész mehet a vajjal kikent gyümölcstorta formába, a tetejét megszórod a dióval, és 175 C-ra előmelegített sütőben sütöd 18-20 percig.
P.S: Tényleg csak 18 percig kell sütni, így még másnap sem lesz száraz. Nagyon gyorsan elkészül, és nagyon finom a csokidaraboktól és a tetején a megpirított diótól. Sok-sok tejszínhabbal ettük:)
1 megjegyzés:
http://tv2.hu/musoraink/stahl_konyhaja/117945_brownie_falatok.html
Megjegyzés küldése